topRieten dak / nieuwbouw

Wilt u een nieuw rieten dak in oude stijl of juist met een moderne ‘look’? Een rieten dak met of zonder dakkapellen? Er is een grote keus in design, materialen en technieken, dus vraag ons vooral om advies en voorbeelden. Het kan gaan om een rieten dak van 600 m2 voor een grote boerderij of om 15 m2 meter rieten dak op uw tuinhuis. Wij besteden aan elk nieuw rieten dak evenveel zorg, inclusief het aanbrengen van veilige dakdoorvoeren voor kachel, cv of ventilatie.
 
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

topRieten dak / renovatie en restauratie

Wilt u uw oude rieten dak laten renoveren in een moderne stijl, eventueel met aanpassingen aan de dakkapellen? Of wilt u liever het versleten rieten dak laten restaureren in de oude glorie? Als allround rietdekker kunnen wij elke gewenste renovatie of restauratie uitvoeren met de juiste materialen en technieken, inclusief het nodige timmerwerk aan de dakconstructie. Wij zetten onze vakkennis en ervaring graag in om uw rieten dak weer zo goed als nieuw te maken.

topRieten dak / reparatie

En dan hebt u een mooi rieten dak, maar niets heeft het eeuwige leven. Door weer en wind kan er op den duur toch slijtage of schade ontstaan. Zorg dat u er snel bij bent en laat uw rieten dak repareren om meer schade (bv. door lekkage) te voorkomen. Teunis Rieten Daken heeft alle expertise in huis voor elke denkbare reparatie, groot of klein. Weet u niet zeker wanneer uw rieten dak aan reparatie of onderhoud toe is? Wij voeren graag een dakinspectie voor u uit.

topPreventief onderhoud

De beste manier om uw dak langer te laten meegaan is het uitvoeren van preventief onderhoud. Laat u door ons informeren over de diverse spuittechnieken ten aanzien van uw rieten dak. 
  • Bestrijding van schimmels en algen, zodat uw rieten dak schoner en mooier blijft.
  • Een waterafstotend effect, dus minder kans op slijtage en op den duur lekkage.

topDakconstructie / timmerwerk / isolatie

Teunis Rieten Daken verzorgt ook al het timmerwerk dat komt kijken bij het werken aan een rieten dak: timmerwerk aan de dakconstructie, het plaatsen van dakkapellen en dakramen, of reparaties aan het houtwerk. Naast het aanleggen van een beplating ten baten van een schroefdak verzorgen wij ook (aanvullende) isolatie aan uw dak. 
 
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.
Teunis Rieten Daken | Graaf Huibertlaan 15, Everdingen | 06-42397039